Harsen

Wanneer kies je voor harsen van ongewenste haartjes in het gezicht? 

Je kunt je wenkbrauwen laten epileren of ongewenste haartjes op de bovenlip of kin laten verwijderen met de pincet. Maar heb je veel donshaartjes bij de wenkbrauwen of veel haartjes op de bovenlip of kin en wil je dat ze langer wegblijven? Dan kan het fijn zijn om deze te laten verwijderen met hars. De wenkbrauwen worden net iets strakker en haartjes blijven wel minimaal 3-4 weken weg, soms zelfs nog wat langer.

 

Ik gebruik de hars van Lycon. Het meest gebruikte merk in schoonheidssalons.

 

Deze hars verwijdert zelfs de meest kleine haartjes en is geschikt voor de gevoelige huid. Deze manier van ontharen zorgt ervoor dat de haartjes een aantal weken weg blijven. Wat deze hars zo uniek maakt is dat er voor het harsen een beschermende olie op de huid aangebracht wordt. Dit beschermt de huid tegen beschadiging. Het is ook geschikt voor de gevoelige huid.

 

Het kan wel zijn dat je huid even moet wennen aan het harsen. Je huid kan in het begin wat rood zijn, maar dit trekt snel weg. Ik gebruik na het harsen altijd de Aloë Vera Excellent Gel van Marlyse Blue. Deze gel helpt de huid kalmeren en herstellen. Zorg er wel voor dat je 24 uur na het harsen niet in de zon gaat met de huid en bescherm je huid met een SPF. Dan loop je geen risico op verbranding of pigmentverstoringen.

Harsen Prijs los Prijs tijdens behandeling
Wenkbrauwen € 12,10 € 10,50
Bovenlip € 12,10 € 10,50
Kin € 12,10 € 10,50
Zijkant wangen € 13,10 € 12,10
2 delen gezicht € 21,50 € 18,30
3 delen gezicht € 32,- € 28,80
Hele gezicht € 42,50 € 39,30

Verven

Heb je van jezelf lichte wenkbrauwen en zou je die graag wat meer willen accentueren zonder dat je elke dag met een wenkbrauwpotlood in de weer moet? Dan is het een idee om je wenkbrauwen te laten verven. Dit moet er natuurlijk uitzien, zonder dat het te donker wordt. Mocht je wel graag extra donkere wenkbrauwen willen dan doen we dat. Maar mijn uitgangspunt is om het zo natuurlijk mogelijk te houden. 

 

Ook wimpers verven geeft een mooi effect. Het laat je ogen meer spreken en je hebt geen mascara meer nodig voor een aantal weken. Veel mensen vinden dit extra fijn als ze op vakantie gaan of veel zwemmen. Wil je je wimpers ook nog laten liften, dan kan je kiezen voor de Lash Volume Lift. Hierbij worden ook je wimpers meteen geverfd. 

 

Voor het verven van wenkbrauwen en wimpers gebruik ik RefectoCil. Met RefectoCil bereik je een mooi, langdurig en optimaal kleurresultaat op de wimpers en wenkbrauwen. Gekleurde wimpers zien er duidelijk langer uit met meer volume, de kleur accentueert de volledige lengte van de wimpers. 

 

Het verven van je wenkbrauwen maakt ze voller en geeft je gezicht meer uitstraling en karakter. Eventueel worden je wenkbrauwen ook geëpileerd. De verf blijft ongeveer 6 weken goed zitten. De eerste twee dagen kan het zijn dat je wenkbrauwen wat donkerder lijken. Dat komt omdat de verf ook een beetje op de huid gaat zitten tussen de haartjes. Na twee dagen vervaagt dat en word het minder donker.

Verven Prijs los Prijs tijdens behandeling
Wenkbrauwen (incl. epileren) € 15,50 € 11,50
Wimpers € 15,50 € 11,50
Wenkbrauwen en wimpers € 26,50 € 18,30