lash volume lift

 

Lash Volume Lift is een behandeling om de natuurlijke wimpers te liften en krullen, zonder gebruik te maken van tangen, klemmen of wimper extensions.

 

De behandeling zal ook zorgen voor extra volume door de toegevoegde keratine, collageen en vitamine E. De Lash Volume Lift behandeling beschadigt de natuurlijke wimpers niet en geeft een prachtig resultaat dat ongeveer 6-8 weken zichtbaar blijft.

 

Als finishing touch worden de wimpers geverfd  voor een perfecte, natuurlijke oogopslag! 

 

€ 57,50 (45-60 min)

Perfect eyelash

Tijdens de behandeling maak ik gebruik van producten van top kwaliteit van het merk Perfect Eyelash. Perfect Eyelash werkt met silicone pads en milde, maar effectieve lotions en instrumenten die geen schade richten aan de natuurlijke wimpers. 

Voorafgaand aan de behandeling worden je wimpers goed schoongemaakt met een Cleansing Foam. Deze foam is vrij van parabenen en speciaal ontwikkeld voor het verwijderen van oog make-up en het steriliseren van de wimpers. Deze speciaal samengestelde Cleansing Foam kun je zelf ook dagelijks gebruiken voor het reinigen van de wimpers zonder dat het effect van de behandeling vermindert. Het milde schuim zal mee werken aan het versterken van de natuurlijke wimpers vanuit de wortels en maakt je wimpers schoon, fris en gezond. De Cleansing Foam is te koop bij mij in de salon.