Home » Merken

Marlyse Blue

In de salon werk ik met de producten van Marlyse Blue. 

 

De producten van Marlyse Blue worden geproduceerd met respect voor mens en milieu. De plantaardige extracten en oliën die worden gebruikt in de producten zijn geteeld, geoogst en verwerkt volgens richtlijnen van organische landbouw. Hierdoor zijn de producten schoner, krachtiger en werkzamer.

 

In de salon verkoop ik ook de producten van Marlyse Blue voor thuisgebruik.

 

Kijk voor meer informatie op www.marlyseblue.com

 

 

Waarom Marlyse Blue:

 

🌿 Krachtige huidverbeterende producten voor ieder huidtype of huidprobleem

 

🌿 Niet op dieren getest


🌿 Geen PEG's, sulfaten en siliconen


🌿 Geen microplastics

 

🌿 Glutenvrij


🌿 Vegan

 

🌿 Ontwikkeld en geproduceerd in Nederland


 🌿Exclusief salon merk

Loveli

Linda, de oprichtster van Loveli, is een aantal jaar geleden begonnen met het ontwikkelen van een gezonde deo. De eerste deo zonder aluminium die écht werkt.

 

Deze deodorant stick is hét antwoord als je op zoek bent naar een deodorant zonder aluminium, en die echt werkt. 100% Natuurlijk. Gebaseerd op kokosolie en natriumbicarbonaat en nog meer fijne ingrediënten die goed zijn voor je huid en echt werken. Deo's met aluminium sluiten je zweetklieren af en daardoor werken ze echt. Maar zweten doe je natuurlijk niet voor niets. Die afvalstoffen moeten toch echt je lichaam uit. En wat misschien nog veel spannender is: het aluminium uit je deodorant wordt ook opgenomen in je lichaam. Onderzoek toont aan dat het aluminium in een deodorant door je huid wordt opgenomen en ìn je lichaam terecht komt, via je bloedbaan in je klieren en zelfs je hersenen belandt.

 

In de salon verkoop ik de deo's in 6 verschillende geurtjes. Ook voor mannen zijn er twee geurtjes.

Naast de deo's zijn er in de salon meer heerlijke producten beschikbaar van Loveli, zoals de Body wash, Body cream, Body oil, Hand cream, Sun cream etc. 

 

♥. Hervul je producten met milieuvriendelijke refills met 20% korting op je product (mogelijk voor de Deo's, Body wash, Body oil, Hand wash, Face wash en Face mist).

Waarom Loveli:

 

Alle producten van Loveli zijn gegarandeerd:

♥. 100% natuurlijk

♥. Nooit op dieren getest

♥. Zonder aluminium, parabenen, siliconen, SLS/SLES, PEG’s, nano, phenoxyethanol, synthetische parfums of palmolie

♥. Zonder microplastics, met Zero Plastics Inside certificering

♥. Gemaakt in Amsterdam

♥. 100% troepvrij