Over mij

Mijn naam is Manon en ik woon in Hilversum samen met mijn lieve man en twee kinderen.

 

Na 20 jaar werken in de zorg had ik behoefte aan iets anders. Ik ben altijd enorm geïnteresseerd geweest in de huid. Ik was ook al vroeg bekend met de schoonheidsspecialiste. In mijn tienerjaren stuurde mijn moeder mij er regelmatig naar toe en wist ik al snel hoe je het beste je huid kunt verzorgen. Daar ben ik haar eeuwig dankbaar voor :-). 

 

 

Ik liet mij omscholen tot schoonheidsspecialiste en behaalde in april 2020 mijn diploma. Nèt voor de eerste lockdown vanwege het Corona virus. Ondanks deze rare tijd besloot ik toch mijn eigen salon aan huis te starten. 

 

Dit is een fijne ruimte geworden in een mooie blokhut in onze tuin. De salon heeft een eigen ingang achterom, geen trappen dus voor iedereen toegankelijk. Parkeren in onze straat is gratis.

Naast mijn werk als schoonheidsspecialiste in de salon werk ik ook bij de Care club van Loveli. Hier help ik, samen met een fantastisch team, alle klanten van Loveli die vragen hebben over de producten of hun huid en geven we graag een fijn advies. Ik geef ook training binnen het bedrijf over huidverzorging. Een superleuke combinatie zo voor mij!